EL NOSTRE PROJECTE (curs 2013-2014)

Aquest projecte combina coneixements sobre el món de la ràdio i de la televisió. En una primera part es fa una recerca d’informació sobre el tema i tot seguit dividim el projecte en dos blocs.
Bloc 1
Ràdio
Els alumnes visualitzen diferents exemples d’anuncis i falques radiofòniques i tot seguit, en petit grup, creen el seu propi guió on poden reflectir tot el marc teòric après a la classe. Al mateix temps aprenen a editar el so amb el programa Audacity a les classes de TAC. Finalment graven l’anunci a la taula de mescles i editen ells mateixos el contingut de l’anunci amb les veus, la música i efectes de so.
Bloc 2
Televisió
Els alumnes aprenen el funcionament de les diferents apps que faran servir en el procés d’elaboració dels curtmetratges: imovie, ifiles, càmera i piccollage. També en grups d’entre 7-8 alumnes escriuen el guió, graven les escenes i editen el vídeo amb música i efectes sonors.

 

PUBLICAREM ELS ANUNCIS DELS ALUMNES AL PODCAST EL PROPER 23 D’ABRIL A LES 9:15h.

Deja un comentario